nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 21:00
Deurprijs: €15,00
Genre: Tribute
In overleg met de band is besloten de show 100% Marco te verplaatsen naar 4 februari 2022. Deze show kan alleen gespeeld worden in een vol poppodium.
De realiteit is dat dat in het voorjaar nog niet gaat lukken. Erg vervelend om weer uit te stellen maar de omstandigheden dwingen ons daartoe. We hopen jullie dan te zien.
De huidige tickets zijn voor de nieuwe datum te gebruiken, alle kaartkopers hebben een mail ontvangen.Marco Borsato is al jaren lang één van de grootste zangers die we in Nederland kennen. 100% Marco brengt een Ode aan Borsato zoals u nooit eerder zag! 2 uur lang danst en zingt u mee met meer dan 25 jaar aan Borsato hits. 'Dromen zijn Bedrog', 'Rood', 'Ik leef niet meer voor jou en alle duetten komen voorbij. Een 14-koppige top band, een zanger die eng dichtbij komt, waanzinnig geluid en een gigantische lichtshow vol met laser en andere effecten maken dit een avond om nooit te vergeten.

Met muzikanten die met de grootste artiesten in Nederland hebben gespeeld tot de band van Stevie Wonder aan toe, kunnen we echt spreken van
100% Marco – De Ultieme Borsato Show.

Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS

Bekijk ook