nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
Zaterdag 13.11
Zaterdag 13.11
toegang gratis
toegang gratis

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

Aanvang: 09:00
DRU Poppodium
Genre: Special

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over tientallen locaties met honderden deelnemers. 

Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om zich live te laten horen aan een groot publiek op bijzondere locaties die zichzelf op deze manier ook als podium presenteren. 

Via posters, flyers, social-media en pers zal regionaal en landelijk de aandacht worden getrokken. Op deze wijze creëert de Dag van de Achterhoekse Popmuziek een groot draagvlak dat elk jaar opnieuw groeit, zoals de stijgende aanmeldingen van artiesten en locaties én bezoekersaantallen laten zien.

Alle info en inschrijven via www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl 

Link naar video: 

https://youtu.be/0VFLvjBkWjA

Bekijk ook