nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
01.11 t/m 01.12 2021
Maandag 01.11 2021
toegang gratis
toegang gratis

De wereld van 3D-printen

Expositie
Zaal open: 10:00
Afbramerij
Aanvang: 10:00

Van 1 november tot 1 december is in de Afbramerij de expositie 'De wereld van 3D-printen' te zien. De expositie is een initiatief van het Nederlands-Duitse Leonardo Da Vinci Innovation, bekend van de tentoonstelling over de gelijknamige kunstenaar die drie jaar geleden in CIVON stond.

De expositie bestaat uit 3D-projecten van lokale bedrijven. Het bijzondere kunstwerk Project Egg (bestaand uit 5.000 door deelnemers van over de hele wereld geprinte onderdeeltjes) van Michiel van der Kley is dé publiekstrekker van de expositie. 

De expositie ‘De wereld van 3D printen’ is gedurende de maand november te zien in CIVON Innovatiecentrum. Op werkdagen is deze te bezichtigen van 10.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.

Bekijk ook