nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
Zondag 12.12 2021
Zondag 12.12 2021
toegang gratis
toegang gratis

Borrelmiddag Schaftlokaal Live

Bier & Blues
Aanvang: 13:00
Het Schaftlokaal
Genre: Special

In december hult het Schaftlokaal zich drie zondagmiddagen in thema voor gezellige borrelmiddagen. Van 13:00 tot 17:00 uur ben je van harte welkom om van een drankje en muziek te komen genieten. Op 12 december is het Bier & Bluesmiddag met livemuziek van The Soulmates en diverse speciaalbieren. 

The Soulmates
Al meer dan 20 jaar spelen Günter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow, in Blues Notes en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soulmates, waarmee ze op smaakvolle wijze bekende blues, soul en rock classics vertolken. Songs van BB King tot Eric Clapton en van Arthur Conley tot CCR. Met zijn bluesy, soulful stem is Martin misschien wel een van de beste blueszangers in deze regio. Het gebruik van een basis backing track in combinatie met live gitaar, keyboard en zang draagt bij aan een lekkere volle sound. 

Op 19 december kun je terecht voor een countrymiddag en op 26 december zetten we de Top2000 aan voor een middag vol muziekklassiekers. 

Reserveren is niet verplicht, maar wel fijn zodat je verzekerd bent van een plek. Dat kan via de website van het Schaftlokaal

Bekijk ook