nieuws

Maak 1 dag gratis gebruik van het poppodium lees meer

60
Zaal open: 13:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 14:00
Genre: Reguliere film

Deze film stond eerder gepland op woensdag 1 december en is i.v.m. de coronamaatregelen verplaatst. Gekochte kaarten blijven geldig. 

111 min - 12+.

De DDR, 1956. De avontuurlijke Theo en Kurt zijn naar West-Berlijn geweest en hebben daar op het journaal gezien dat in Boedapest bloedig een volksopstand is neergeslagen. Terug in Oost-Duitsland komen ze samen met hun medeleerlingen op het idee om tijdens de les een minuut stilte te houden om zo hun solidariteit met de slachtoffers te tonen. Na de actie beschuldigt de Stasi de leerlingen van een counterrevolutie en gebruikt het elk middel om een wig te drijven tussen de klasgenoten in de hoop zo de identiteit van aanstichter te ontdekken.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zhiL0s7_IWg

 

KOOP TICKETS