nieuws

Reuzenei 'Project EGG' publiekstrekker tijdens nieuwe expositie in CIVON 'De Wereld van 3D printen' lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Blues

Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle loopbaan. Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album. Vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken. De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie, maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie. ‘Electracoustic komt uit op 4 maart 2022 als 3 LP set (gelimiteerde oplage) en 2 CD set.

KOOP TICKETS

Bekijk ook