nieuws

An offer you can't refuse lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Special

Film Special: The Godfather

Op vrijdag 10 februari presenteert DRU filmhuis in de theaterzaal de klassieker: The Godfather

Deze filmavond vindt plaats in een andere setting dan een reguliere filmavond. De tribune wordt ingeschoven en in plaats daarvan wordt een binnenterras gecreëerd. De gasten krijgen een tafeltje toegewezen, waaraan ze tijdens de film een bucket bier of andere drankjes èn hapjes kunnen bestellen. 

Entree is 10,75 euro (exclusief drankjes).

The Godfather is "An offer you can't refuse"
Don
Vito Corleone staat aan het hoofd van een maffia familie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te gaan verkopen in heel New York, ontstaan er problemen. Don Vito is tegen de handel in drugs en laat dit ook blijken. Dit leidt tot een poging om hem te vermoorden. Daarna wordt één van Don Vito's adviseurs gekidnapt, om zo z'n zoon te dwingen de drugsverkoop goed te keuren.

Crime / Drama

2 uur 55 minuten

KOOP TICKETS

Bekijk ook