nieuws

An offer you can't refuse lees meer

60
Zaal open: 14:45
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: Jeugdfilm

De film geeft je een kijkje in het leven van Gru als vroege tiener, toen hij er al van droomde om slechterik te worden. Samen met de minions neemt hij het op tegen de criminelen. Als hun goede vriend Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Alles speelt zich af in de jaren '70, met oude draai-telefoontoestellen, brede jeans broeken, weelderige kapsels, leuke noot voor het volwassen publiek. Een film met een belangrijke boodschap, dat één ding zeker is, je hebt vriendschap nodig. De minions geven weer het beste van zichzelf in deze film en zullen de kinderen laten bulderen van het lachen.

Nederlands gesproken

Duur 84 minuten

KOOP TICKETS

Bekijk ook