nieuws

Stiekem dansen met Toontje Lager lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal - vrije zit
Aanvang: 20:00
Genre: Reguliere film

Wanneer Bruno en Pietro elkaar leren kennen in dorpje in de Italiaanse Alpen zijn ze twaalf jaar oud. Pietro is een piekerende stadsjongen en Bruno een nuchter kind van de bergen, en toch sluiten de twee een vriendschap die een leven lang zal duren. Al zijn er onderweg wel veel pieken en dalen. Mooi melancholiek drama gebaseerd op de Italiaanse roman Le otto montagne van Paolo Cognetti. Bedachtzaam en ingetogen geregisseerd door het Vlaamse filmersechtpaar Felix van Groeningen (van De helaasheid der dingen) en Charlotte Vandermeersch.

Drama

147 minuten

Deze film is inclusief een pauze, er is een pauzeconsumptie in de ticketprijs inbegrepen.

  

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook