nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaterdag 05.08
Zaterdag 05.08
toegang gratis
toegang gratis

Zomerfilm: Fisherman friend’s: one and all

Zomerprogramma
Zaal open: 21:30
Ouhrlokaal
Aanvang: 22:00
Genre: Zomerprogramma

Op ons zomerse terras bij het Ouhrlokaal aan het water, draait deze zomer weer een mooi film in de buitenlucht. Het terras is geheel ingericht, het is dus niet nodig eigen stoelen mee te brengen zoals je wellicht voorheen gewend was. De entree is vrij, in ruil daarvoor vragen wij je om geen eigen drankjes en hapjes mee te brengen. En zeg nou zelf, waarom slepen als je ze ook lekker koel of juist heet kunt laten serveren door de medewerkers van het Ouhrlokaal!

De mannen van een visserskoor uit Port Isaac in Cornwall hebben talloze optredens achter de rug. Hun debuutalbum 'No Hopers, Jokers and Rogues' gaat rap over de toonbank. Maar hoe om te gaan met de vloek van het tweede album, met de verleidingen en valkuilen van het succes, om maar te zwijgen van romantische verwikkelingen? En dan is er nog dat aanstaande optreden op het beroemde popfestival Glastonbury, waar de heren zich staande moeten zien te houden tegenover wereldberoemde acts als Beyoncé.

Duur: 111 minuten
Leeftijd: vanaf 12 jaar

 

Bekijk ook