Zondag 29.05 2022
Zondag 29.05 2022
toegang gratis
toegang gratis

Taxatiedag

Special Schatgraven Omroep Gelderland
Zaal open: 10:00
Portiersgebouw
Aanvang: 11:00

Voor een special van het tv-programma Schatgraven is Omroep Gelderland op zoek naar Gelderse prachtstukken. Publiek kan kunst en curiosa meebrengen naar de taxatiedag op 29 mei in het Portiersgebouw van het DRU Industriepark en meer te weten komen over de waarde en herkomst van hun dierbare objecten: schilderijen, porselein, glas en aardewerk, klokken, sieraden, boeken, poppen(huizen) en noem maar op!

De deuren worden geopend om 10.00 uur, de taxaties starten om 11.00 uur. De taxatiedag is gratis toegankelijk voor iedereen. Om 16.00 uur worden de deuren weer gesloten; degenen die dan binnen zijn en een bon met volgnummer hebben, kunnen hun meegebrachte spullen nog laten waarderen. Bij extreme drukte kan besloten worden de deuren eerder al te sluiten.

Bekijk ook