Zaterdag 03.09
Zaterdag 03.09
toegang gratis
toegang gratis

Truckrun Achterhoek

Aanvang: 08:00
DRU Industriepark
Genre: Special

TRUCKRUN ACHTERHOEK: 3 SEPTEMBER 2022

De eerste editie van de Truckrun Achterhoek in 2019 was een groot succes. Op zaterdag 3 september 2022 is het zover: dan zal een tweede editie van de Truckrun Achterhoek van start gaan. Met honderd vrachtwagens wordt er een tocht gemaakt door de Oude IJsselstreek, Doetinchem en Montferland en zullen zij hiermee veel kinderen en volwassenen met een levensbedreigende ziekte en/of een beperking opnieuw een onvergetelijke dag bezorgen.

De Truckrun Achterhoek begint en eindigt bij het DRU Industriepark in Ulft. Tijdens de route door de prachtige Achterhoek wordt het genieten voor de deelnemende personen. Zij gaan mee in de cabine van de vrachtwagen en mogen even hun zorgen vergeten en genieten van de route, trucks, getoeter, de omgeving en alle aandacht langs de weg. Voor de deelnemende chauffeurs is het ook een beleving vol vreugde en emoties. Bij terugkomst bij de DRU te Ulft kan iedereen nog genieten van een hapje en een drankje en zal er nog het één en ander aan vertier en trucks te zien zijn. Al met al een hele beleving! Iedereen is van harte welkom op het DRU Industriepark en in de SSP hal!

Bekijk ook