nieuws

Stiekem dansen met Toontje Lager lees meer

60
Vrijdag 25.11 2022
Vrijdag 25.11 2022
toegang gratis
toegang gratis

Talententuin

Aanvang: 11:00
SSP hal
Genre: Special
Maak kennis met 100 Achterhoekse topwerkgevers!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Of benieuwd naar de vele carrièrekansen in de Achterhoek? Kom dan naar de Talententuin en ontmoet ruim 100 Achterhoekse werkgevers! Neem deel aan inspirerende masterclasses, carrièregerichte workshops en laat je verrassen door innovaties en beleving in de stands.

Voor ieder wat wils!

In de Talententuin is er voor ieder wat wils. De deelnemende bedrijven zijn actief in allerlei sectoren, variërend van techniek tot zorg en van ICT tot financieel. Bovendien nemen de deelnemende bedrijven de gaafste producten, machines, games en robots mee om jou een indruk te geven van de carrièrekansen. Dat is niet alles! Er zijn inspirerende masterclasses en leerzame workshops te volgen.

 

De talentuin is gratis toegankelijk, reserveer wel even je gratis e-ticket via deze link

Bekijk ook