nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Aanvang: 18:30
SSP hal

De aftrap van het Oosterlicht is elk jaar een lichtgevend spektakel, waaraan dit jaar een sportief element wordt toegevoegd. Op woensdag 21 december zetten de kinderen het DRU Industriepark in het licht tijdens de eerste editie van de Oosterlicht Kidsrun.
Hierbij rent de jeugd 1 of 2 rondjes over het fraai verlichte DRU-park. Doe jij ook mee?
Op de ‘kortste dag van het jaar’ gaat het Oosterlicht weer aan. Vanaf 21 december schijnen in acht gemeenten in de Achterhoek de welbekende lichtbundels weer in de lucht, als symbool van verbondenheid in de kerstperiode.
Maar eerst komen de kids in actie!

Voor wie?
De Oosterlicht Kidsrun is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

Waar?
Je kunt kiezen voor 1 of 2 rondjes over het DRU Industriepark (ongeveer 1 of 2 kilometer).

Wanneer?
Op woensdag 21 december start de muzikale warming-up onder leiding van een dj om 18.30 uur in of bij de SSP hal. Om 19.00 uur starten de eerste lopers. Om 19.30 uur zal iedereen gefinisht zijn en krijgen de deelnemers nog een aardigheidje.

Outfit
Doe je meest toffe fluorescerende tenue aan, hoe meer lichtjes hoe beter!

Aanmelden
Het is belangrijk dat kinderen zich inschrijven en ook papa’s en mama’s die willen meekomen, moeten een ticket scoren. De reden hiervoor is dat er een maximumaantal deelnemers is op het DRU Industriepark. Bemachtig dus snel je deelnamebewijs!

Kosten
Deelname aan de Oosterlicht Kidsrun kost 3 euro voor kids. Ouders lopen gratis mee, maar het is dus wel belangrijk om je in te schrijven.

Vragen
Heb je nog vragen? Mail naar marketing@dru-industriepark.nl

KOOP TICKETS

Bekijk ook