nieuws

An offer you can't refuse lees meer

60
Aanvang: 12:00
SSP hal

Op 3 en 4 maart 2023 barst het GROOTSTE indoor straattheaterfestival van Nederland los in DRU Industriepark ULFT.
Met méér dan 50 optredens per dag kijk je je ogen uit. STRTFSTVL Showcase is een belevenis voor jong en oud. Dus kom met je vrienden, familie en (klein)kinderen. Straatartiesten, circus acts, jongleurs en acrobaten uit binnen- en buitenland treden op. Met één kaartje kun je alle acts zien. Met veel premières en unieke optredens is STRTFSTVL een must voor elke liefhebber!
Voor professionals en organisatoren hebben we een speciaal programma met ondermeer project pitches, kennis-sessies, speeddates en netwerksessies.

Een greep uit het programma:
Cia La Tal (ES), Kira & Anders (D), Les Dudes (CAN), Jordi Vidal (BE), Squeezylemon (ES), Piepschuim (NL), Ambae Company (ES), Eccentrici Dadarò (IT), Franxi Natra Clowna (DE), Flying Acrobats (NL), Electric Circus (NL) en vele anderen. Check hier de website voor meer informatie over de artiesten.

Kaarten zijn alleen te koop via de website van het STRTFSTVL zelf, te bereiken via de "koop tickets" button.

Vrijdag 3 maart: 12.00-20.00 uur

Zaterdag 4 maart: 10.00-19.00 uur

KOOP TICKETS

Bekijk ook