nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 20:00
Het Schaftlokaal
Aanvang: 21:00
Genre: Special, Zomerprogramma

Op zaterdag 15 juli is het terras aan de voorzijde van grand cafe Het Schaftlokaal ingericht voor een heerlijke cocktail night ondersteund door top dj Nikisha Samson.
Wil je reserveren voor deze avond, koop dan een ticket en ontvang op de vertoon van dit ticket op de avond zelf de eerste cocktail! Van cocktail tot mocktail aan iedereen wordt gedacht en dus ook aan de inwendige mens met onze mogelijkheden op de borrelkaart.

We starten om 21.00 uur met deze avond. 

Nikisha Samson
Van jongs af aan opgegroeid in een muzikale familie waarin verschillende muziekgenres veel werden beluisterd. Het werd al snel duidelijk dat Nikisha een passie had voor muziek. Met haar creativiteit en goede muzieksmaak bracht ze als kind al vele mensen samen en heeft ze door de jaren heen haar liefde voor dans en verschillende muziekgenres weten te ontwikkelen.

Haar muzikale voorkeur evolueerde van Afro en Latin naar een blend met soulfull house en deephouse. en Na een aantal jaren als danseres te hebben gewerkt en te hebben gestaan op grote stages binnen en buiten Europa, werd het tijd voor Nikisha om de volledige overstap te maken om dit als Deejay te gaan doen.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook