nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Robin Borneman begon zijn muzikale loopbaan op opmerkelijke wijze: dankzij een cover van Tom Waits op YouTube werd hij plots ontdekt door de populaire Amerikaanse hardrockformatie Trans Siberian Orchestra. De band vroeg Borneman niet om gezellig in het voorprogramma te spelen, nee: hij werd meteen ingelijfd als frontman en zanger van de band.

Tussen grote arena-shows in Amerika door werkt Borneman steevast aan zijn eigen materiaal. Dit najaar komt er nieuwe muziek uit en met die nieuwe plaat op zak komt Robin opnieuw naar het poppodium van de DRU. 

Onlangs won Robin de finale van het succesvolle SBS6 programma We Want More !

Bekijk hier een cover van 'Lady Gaga - Shallow' door Robin Borneman.

De avond wordt geopend door The Stone Souls. Gitarist en songwriter Theodor schrijft prachtige liedjes variërend van de Americana van Calexico tot de Stoner Rock van Queens of the Stone Age. Mix surf- en slidinggitaren met de goudbruine en broeierige stem van Lina en je hebt: The Stone Souls. Americana, Stoner, Garagerock; noem het wat je wilt, maar het is het geluid uit de weilanden van 'Old-Zevenaar'.

Let op: bezoekers moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Meer informatie vind je hier.

KOOP TICKETS

Bekijk ook