Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Deurprijs: €15,00
Genre: Blues, Rock

Eric Steckel is momenteel één van de snelst groeiende gitaarvirtuozen in de blues- en rockwereld. Al meer dan twintig jaar toert hij onafgebroken de wereld over met zijn energieke en soulvolle blues. Steckel, die ook wel de jongste veteraan van de bluesrock wordt genoemd, wordt bejubeld door bluesgrootheden als Walter Trout en John Mayall en stelt live nooit teleur! 


Voorjaar van 2022 doet hij Europa weer aan  en dan mag een show in zijn naar eigen zeggen  “favorite sounding venue“ in Ulft natuurlijk niet ontbreken! Verwacht een avond vol energiek gitaarspel met een authentieke bluessound. Een must see voor fans van Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix en Joe Bonamassa.

NO KING is een jonge band met roots in de Achterhoek en bij elkaar gebracht door Phil Bee (Phil Bee’s Freedom/Colonel Jetski/King MO). Strakke blues wordt afgewisseld met stevige bluesrock, gespeeld met lekkere funky invloeden om de zaal in de juiste sfeer te brengen.

KOOP TICKETS

Bekijk ook