nieuws

Verborgen schat op zolder? Laat deze gratis taxateren tijdens opnamedag van 'Schatgraven' lees meer

60
Woensdag 25.05
Woensdag 25.05
uitverkocht €10 00
uitverkocht €10 00

Popquiz

Dag van de Popquiz
Zaal open: 19:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:00
Genre: Pop

25 mei 2022 is de achtste editie van de Dag van de Popquiz! Op "de dag voor Hemelvaart" kun je op tientallen locaties in het land meedoen aan een avondvullende popquiz!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

Over de Dag van de Popquiz en de Popquiz Marathon
De laatste jaren is de populariteit van popquizzen flink gestegen en landelijk zijn er iedere week tientallen quizzen te spelen, gemaakt door puzzelende muziekliefhebbers. Jaarlijks struinen duizenden mensen stad en land af om in teamverband hun muziekkennis te testen. Om te laten zien hoe leuk een popquiz is en nóg meer mensen met popmuziek en -quizzen in aanraking te brengen, organiseert Rock ‘n’ Roll Highschool* ieder jaar de Dag van de Popquiz.

Rock 'n' Roll Highschool organiseert al meer dan twintig jaar succesvol popquizzen voor o.a. Lowlands, Lezersfeest, IFFR, Eurosonic Noorderslag. Daarnaast is ze organisator van de Popquiz Marathon en Dag van de Popquiz. Inloop vanaf 19:00. Om 20:00 beginnen we met een van de gezelligste popquizzen van het land. In 5 rondes word je ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Je koopt per team (van maximaal 4 personen) één teamticket voor €10,00.

Bekijk ook