nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 21:00
Deurprijs: €27,00
Genre: Pop

De kaartverkoop voor dit concert wordt verzorgd door Eventgoose. Klik hierboven op 'tickets' of volg deze link om doorverwezen te worden.

De beste Eagles-ervaring komt naar de Achterhoek met hun “History World Tour”.

Met een avond vol met de grootste hits en voor de allereerste keer ooit, live-versies van hun eigen enorm succesvolle album “Bare Bones”. Geen enkele show ter wereld reconstrueert de muziek van de American Legends met zoveel nauwkeurigheid en eerbied als de Ultimate Eagles, en meer dan 10.000.000 online media-views is het niet zo gek dat ze internationaal zo populair zijn. Ze worden ook niet voor niks: The World’s Greatest Eagles show genoemd.
 
De zes heren van The Ultimate Eagles zijn muzikanten die hun instrument als geen ander weten te beheersen. Het geluid van de Ultimate Eagles komt zo ongelooflijk dicht in de buurt van de originele Eagles, dat je jezelf soms zal afvragen of het echt wel een tribute band is.
Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren ’70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. Een optreden is één groot hoogtepunt, met als klap op de vuurpijl de megahit “Hotel California”.
 
Meer informatie → Facebook event
Nieuws rondom het poppodium → Facebook groep
KOOP TICKETS

Bekijk ook