nieuws

Oosterlicht op de waakvlam: Kidsrun gaat niet door lees meer

60
Maandag 26.12
Maandag 26.12
koop tickets
koop tickets

DRU Beats X-Mas special 18+

feat. MAGISTRAAL & YUMM YUMM
Aanvang: 22:00
Portiersgebouw
Genre: Dance

Na alle kerstdiners wordt het dit jaar weer tijd om alle calorieën te verbranden tijdens DRU Beats X-Mas op tweede kerstdag! Twee zalen, gehost door MAGISTRAAL en YUMM YUMM !

Alle voorgaande edities waren uitverkocht in de voorverkoop, dus wacht niet te lang met bestellen.. De Early bird tickets zijn er al doorheen gevlogen ;-)

De Techno-area zal dit jaar worden gehost door hét techno event van de Achterhoek: Magistraal. 26 December is de start van een nieuw tijdperk binnen Magistraal. Zo creëren ze een flashback naar al die heerlijke edities die de revue gepasseerd hebben met al hen events. Verwacht een lichtshow die nog niet eerder binnen ons park is gerealiseerd en een line up vol met techno grootmachten in binnen en buitenland. Tijd om te djensen, tijd om te resetten, tijd voor The Great Reset!

In de popzaal worden volgens traditie dampend lekkere beats en peeps in een vloeiende mix geserveerd door het team van Yumm Yumm. De dikste hits worden aan jullie voorgeschoteld waarbij één ding vast staat en dat is dat stilstaan geen optie wordt!

Met twee zalen kun je onbeperkt switchen.

Leeftijd 18+

KOOP TICKETS