nieuws

An offer you can't refuse lees meer

60
Zaterdag 11.03
Zaterdag 11.03
toegang gratis
toegang gratis

Muziek Meeting Achterhoek

Ontmoetingsplaats voor Achterhoekse muzikanten
Aanvang: 12:00
Externe locatie
Genre: Special

Op zaterdag 11 maart organiseren DRU Poppodium, Talentmakelaars Pop-Urban en Amphion Cultuurbedrijf de Muziek Meeting Achterhoek. MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop. Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.

Programma

Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er oa drie paneldiscussies plaats. Aan de rest van het programma wordt gewerkt.

Netwerkborrel

De dag vindt plaats tussen 12:00 – 17:30 en wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Gedurende de borrel hebben deelnemers de kans om na te praten met enthousiaste vakgelijke en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden. Tijdens de borrel zijn er korte showcases van Achterhoekse artiesten.

Aanmelden via dit aanmeldformulier

Aanmelden kan tot op de dag zelf, via de link hierboven. Alleen dan liggen er voor jou bij binnenkomst twee consumptiebonnen klaar voor de netwerkborrel. Maar je mag ook last minute binnen komen lopen.

Locatie: MMA 2023 vindt plaats in Amphion Film, Hofstraat 2, te Doetinchem

Bekijk ook