nieuws

Geniet van de Gouden Jaren: Filmklassieker 'Les uns et les autres' met Franse Lunch lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 20:30
Genre: Rock

Ramkot maakt Ramrock

Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rock tradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 te Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor afbraakwerken te vertolken in hun herkenbare en compacte sound. Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE. Binnenkort komt hun debuutplaat uit. 

Zweet, bier en garagerock

Het voorprogramma wordt verzorgd door de mannen van Wasted Youth Club. Hun 'party garage' wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook