nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Zaal open: 20:00
DRU Poppodium
Aanvang: 21:00
Genre: Tribute, Rock, Pop

Queen door The Vipers (IT)

Grote Queen fans, zo omschrijven de mannen van The Vipers zichzelf. Sinds 2002 hebben ze meer dan 1000 optredens gegeven waarbij ze de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail proberen na te bootsen. Uiteraard door de nadruk te leggen op de muzikale kracht van de bekendste band ter wereld, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden. Na vele bomvolle zalen en optredens op megafestivals als Paaspop, Wish Outdoor, Bospop en Huntenpop, staat deze Italiaanse band te trappelen om, na vier jaar, eindelijk weer in het DRU poppodium te spelen.

 

KOOP TICKETS

Bekijk ook