nieuws

Hans Dulfer afgelast lees meer

60
Zondag 26.11
Zondag 26.11
toegang gratis
toegang gratis

Muziek op zondag

Taste of Ruby
Aanvang: 14:30
Het Schaftlokaal
Genre: Special

Tijdens alweer de laatste editie van Muziek op Zondag ontvangen we op zondag 26 november Taste of Ruby.

Taste of Ruby bestaat uit een gitarist ( jazz-gitaar), een bassist (semi akoestische fretloze bas) en een zangeres. Een goed op elkaar afgestemd trio met een jazzy repertoire: van jazz- standaards, smooth-jazz en pop-songs.

Het repertoire wordt gekozen op gevoel en bevat nummers van o.a. Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, plezier en kwaliteit. En dat brengen zij graag over op hun publiek.

De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt, dat zo puur en eerlijk mogelijk wordt vertolkt.

Bassist Nels Busch was van 1979 tot 1991 bassist bij de succesvolle Frank Boeijen Groep. Daarna volgden verschillende bands en muziekstijlen als: Grieks, Wereldmuziek, Americana, Folkrock en nu de jazz van Taste of Ruby.

Zangeres Gaby Haerkens begon als actrice en werkte daarna als allround zangeres, met een voorliefde voor Franse chansons, Duits cabaret en American Songbook. Tijdens jazzjamsessies ontstond de liefde voor de jazzmuziek, die in Taste of Ruby tot bloei komt.

Gitarist René Bogers studeerde gitaar aan het conservatorium en speelde naast zijn werk als gitaardocent en bandcoach bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, onder meer bij Philip Kroonenberg en Frank Anthony.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan hier een tafeltje onder vermelding van "Muziek op zondag" in ons grand café Het Schaftlokaal. Muziek op Zondag duurt tot ongeveer 17.00 uur, heb je zin om aansluitend nog een hapje te blijven eten, geef dit dan gerust aan in je reservering.

Bekijk ook