Zaterdag 12.03 2022
Zaterdag 12.03 2022
tickets €22 00
tickets €22 00

Vuile Huichelaar

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes
Zaal open: 19:30
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program!

Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan. 

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.

We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.  We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen. 

Laat je gaan met… Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!

Let op: deze voorstelling stond eerder gepland op zaterdag 18 december 2021. I.v.m. coronamaatregelen is deze verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022. Gekochte kaarten blijven geldig. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook