Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00

Voordat in 2022 zich later hele nieuwe plannen ontvouwen rond Supersister Projekt 22/23, staat de band nu supergemotiveerd klaar om de in het najaar van  2021 afgebroken tour alsnog ‘af te ronden’.  Hoe jammer was het dat Supersister-oer-man Robert Jan Stips op 19 November - bekend moest maken dat het geplande concert in onze fabriek samen met de andere twee laatste optredens van die tour, door zijn coronabesmetting afgeblazen werd. Het net op stoom gekomen nieuwe Supersister-supertrio, een heel bijzondere bezetting met Rinus Gerritsen op bas en Leon  Klaasse op drums, laat het daar gelukkig niet bij zitten. Nu er weer volop zonder beperkende maatregelen gespeeld kan worden, komen ze ons concert in de DRU dubbel en dwars ‘inhalen‘! Met daarin centraal natuurlijk het ‘70er jaren klassieke’ Supersistermateriaal, zoals bijvoorbeeld de live hit ‘Wow’, maar ook het nieuwere werk van de LPCD  ‘Retsis Repus’ (2019) – terwijl het Dona Nobis Pacem (Geef Ons Vrede) van ‘She was Naked’ nog nooit zó op z’n plek geklonken zal hebben als nu in deze bizarre tijden...  


Meld je aan voor het Facebook event.

KOOP TICKETS

Bekijk ook