nieuws

Hans Dulfer afgelast lees meer

60
Donderdag 01.09 2022
Donderdag 01.09 2022
Uitverkocht
Uitverkocht

Youp van 't Hek

De Laatste Ronde (reprise)
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Cabaret

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over twee jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Teksten: Youp van ’t Hek
Muziek: Ton Scherpenzeel
Muzikanten: Ton Scherpenzeel/Ton Snijders en Rens van der Zalm

N.B: voor deze voorstelling kunnen maximaal 4 kaarten per persoon worden verkocht. 

Bekijk ook