nieuws

Ulfse Avondvierdaagse: terug van weggeweest! lees meer

60
Vrijdag 09.12 2022
Vrijdag 09.12 2022
koop tickets
koop tickets
Bijna uitverkocht

Maarten van Rossem

Theaterlezing: een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Lezing, Theatershow

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van ‘De Slimste Mens’, van het televisieprogramma ‘Hier zijn de Van Rossems’, als auteur van onder andere ‘Wat is geluk?’ en hij heeft zijn eigen magazine genaamd 'Maarten!’. Daarnaast verschijnt hij vaak op televisie bij diverse talkshows.

“Het kan alle kanten opgaan (tijdens mijn theaterlezing). Dat maakt het niet alleen voor het publiek, maar vooral voor mezelf boeiend”, aldus Maarten van Rossem.

LET OP: Een aantal tickets voor de uitverkochte theaterlezing van Maarten van Rossem vrijdagavond is vrijgekomen. Je kunt geen kaarten meer via de website aanschaffen. BEL VOOR RESERVEREN tussen 11.00 en 16.00 met het DRU Inspiratiepunt/VVV: 0315-200150.
KOOP TICKETS