nieuws

Op avontuur naar de woeste zee lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Tribute, Theaterconcert

In november 2021 lanceerde de Britse zangeres haar allernieuwste single ‘Easy On Me’ en die sloeg in als een bom. Het nummer verbrak zelfs een speciaal Spotify-record! ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag op de populaire streamingdienst. En…… Easy On Me staat natuurlijk al in de setlijst van ADELE Project. Adele’s nieuwste album ’30’ heeft inmiddels in meer dan 100 landen de nummer 1 positie in de hitlijsten behaald!

Deze mooie feiten viert ADELE Project met een geweldige nieuwe 2022 show, met de nieuwe nummers van het album “30" en natuurlijk haar grootste hits! Middels adembenemende visuals word je aan de hand meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele's wereldtournee én nummers van het nieuwe album op spectaculaire wijze tot leven komen. Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele.

Met meer dan 90 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft ADELE Project sinds 2014 bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren. De 7-koppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda Knecht is niet alleen een Adele "look-alike”, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft dezelfde ontwapende humor.

KOOP TICKETS

Bekijk ook