nieuws

Stiekem dansen met Toontje Lager lees meer

60
Zondag 19.11
Zondag 19.11
koop tickets
koop tickets

Amsterdam Klezmer

Some kind of Golem
Zaal open: 14:40
Rabobankzaal
Aanvang: 15:00
Genre: Muziektheater

De Amsterdam Klezmer Band bestaat 25 jaar. Dat gaat niet in de koude kleren zitten. Die kleren worden in deze show zorgvuldig uitgeschud. De Amsterdam Klezmer Band is geen stilstaand water. De Amsterdam Klezmer Band leeft. Some Kind of Golem biedt rijk en geïnspireerd nieuw repertoire. Van ultieme melancholie tot opzwepende Klezmer. Als een geslepen diamant met vele kanten. Theatraal versterkt door de visuele inbreng van duivelskunstenaar Martin Draax. 

In Some Kind of Golem vertellen zeven eigenzinnige muzikanten, ieder vanuit een eigen perspectief, een dynamisch en collectief verhaal. 

KOOP TICKETS

Bekijk ook