nieuws

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin! lees meer

60
Zaal open: 19:45
Rabobankzaal
Aanvang: 20:00
Genre: Special

Tijdens de Previewavond geven we je graag een voorproefje van het mooie en gevarieerde aanbod van het aankomende theaterseizoen 2024-2025! Laat je verrassen door optredens en voorproefjes van verschillende artiesten en genres afgewisseld met filmpjes en leuke weetjes over het DRU Industriepark. De artiesten lichten een tipje van de sluier op van de voorstelling die zij volgend seizoen zullen spelen. De line-up houden we nog even geheim maar dat het een mooie avond gaat worden staat vast! Tevens zijn er leuke prijzen te winnen en heffen we na de voorstelling graag samen het glas op een mooie start van het theaterseizoen!

Vrienden van de DRU zijn gratis welkom en mogen een introducee meenemen. Nog geen Vriend van de DRU, meld je snel aan via deze link!

KOOP TICKETS

Bekijk ook