VOM SCHMELZEN UND GIESSEN
ZU ECHTEM GENIESSEN

VOM SCHMELZEN UND GIESSEN
ZU ECHTEM GENIESSEN

VOM SCHMELZEN UND GIESSEN
ZU ECHTEM GENIESSEN

VOM SCHMELZEN UND GIESSEN
ZU ECHTEM GENIESSEN

VOM SCHMELZEN UND GIESSEN
ZU ECHTEM GENIESSEN

SPRACHE: NL | DE | EN

Boottocht Iesselganger

Beleef de Oude IJssel tijdens een boottocht met de Iesselganger

Bewonder het unieke Achterhoekse coulissenlandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel. Tijdens een boottocht op de Iesselganger kun je het water en de omgeving op een comfortabele en veilige manier beleven. De Iesselganger vaart het traject van de Sluis bij Ulft naar het stuwsluizencomplex de Pol bij Gaanderen en vice versa. Je komt op locaties, waar je nooit eerder was…

Aan boord word je van harte welkom geheten door onze schipper, samen met onze gastvrouw of gastheer. Onze vrijwillige gidsen vertellen onderweg graag over wetenswaardigheden en feitjes die je mogelijk nog niet kent. Ook de prachtige natuur komt aan bod. En dan is er ook nog die stilte….

Online reserveren

De Iesselganger heeft een uitgebreid vaarschema met vaste vaartijden. De route gaat vanaf de aanlegsteiger bij het DRU Industriepark  in Ulft via Terborg naar het Sluizencomplex De Pol bij  Gaanderen en weer terug.  Een rondvaart duurt ongeveer 2 uur. Op al deze rondvaarten kun je individueel plaatsen reserveren via onze boekingssite of bij de VVV Oude IJsselstreek.

Groepen

Je kunt met een groep met de reguliere rondvaart meevaren, maar je kunt ook de boot in zijn geheel afhuren voor een uitje met familie, buurt, vereniging of bedrijf. Voor deze groepsvaarten zijn in het vaarschema al vaste tijden opgenomen  onder de titel “Rondvaart voor groep”.

Arrangementen

Op sommige data worden er speciale vaartochten georganiseerd. Ook zijn verschillende arrangementen mogelijk.