TAALKEUZE: NL | DE | EN

Bereikbaarheid DRU Industriepark

DRU Industriepark is gelegen in de Achterhoekse plaats Ulft. DRU Industriepark is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de overzijde van de Oude IJssel. Volg hiervoor de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’.

Bereikbaarheid per auto

De bereikbaarheid van DRU Industriepark per auto is prima. Komend van buiten Ulft (N317) volg je de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’. Deze borden leiden naar een grote parkeerplaats aan de rand van DRU Industriepark. Als je de voetgangersbrug over de Oude IJssel oversteekt dan vind je alle gebouwen op loopafstand. Op het terrein staan verschillende infozuilen met plattegronden die je de weg wijzen. Via de Hutteweg is het DRU Industriepark uitsluitend per fiets bereikbaar en niet per auto.

Parkeren bij evenementen

Tijdens grote evenementen in bijvoorbeeld de SSP-HAL moet geparkeerd worden op de grote parkeerplaats aan de rand van DRU Industriepark. Hiervoor volg je de bruine toeristische bordjes met daarop ‘DRU Industriepark’ of de speciale evenementen verwijsborden. Parkeren op het terrein of in de omgeving is dan niet toegestaan, tenzij er ontheffing is verkregen van de organisatie.

Parkeren bij dagelijks gebruik

Moet je bij een van de organisaties op het terrein zelf zijn? Dan kun je je navigatie het beste als volgt instellen:

Wonion – Beltmancomplex: Frank Daamenstraat (parkeerplaats Oerplein)

DRU Cultuurfabriek – Portiersgebouw: DRU-laan (parkeerplaats DRU-laan)

SSP-HAL – SSP-HAL: DRU-laan (parkeerplaats DRU-laan) Let op: niet tijdens evenementen!!

Optimaal FM – Loongebouw – Hutteweg (parkeerplaats Emailleplein)

ICER – Afbramerij – Hutteweg (parkeerplaats Emailleplein)

Zowel op het Oerplein, het Emailleplein en langs de DRU-laan zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

Bereikbaarheid per Openbaar vervoer

Komend vanuit Winterswijk

Met de trein reis je tot treinstation Terborg. Hier stap je over op lijn 195 van Arriva (Terborg-Megchelen). Je stapt uit bij bushalte ‘Ulft, DRU Industriepark’. Let op: lijn 195 rijdt een uurdienst. Reistijd: circa 10 minuten.

Komend vanuit Arnhem

Met de trein reis je tot treinstation Doetinchem. Hier stap je over op lijn 28 van Arriva (Doetinchem – Gendringen). Je stapt uit bij halte ‘Industriepark’ aan de Frank Daamenstraat in Ulft. Let op: lijn 28 rijdt van maandag t/m vrijdag een halfuursdienst (in de ochtend en middagspits elk kwartier). Op zaterdag rijdt lijn 28 een halfuursdienst en op zondag een uurdienst (niet in de daluren). Reistijd: circa 15 minuten.

Huntenbus

De Huntenbus rijdt op werkdagen van ongeveer 07.00 tot 19.00 uur. Daarna rijdt de buurtbus als Belbus op afspraak: ’s avonds (tot 23.00 uur), zaterdags (van 08.00 – 23.00 uur) en zondags (10.00 – 23.00 uur). De Belbus rijdt alleen als er reizigers zijn. Tot uiterlijk één uur voor vertrek kan de Belbus worden gereserveerd via telefoonnummer (0900) 1961. Voor de buurtbus geldt een apart buurtbustarief (voordeliger dan met regulier OV). Kaartjes voor de buurtbus zijn te koop bij de chauffeur. Er zijn kaartjes voor één rit, vier ritten en tien ritten. 65-plussers en kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met gereduceerd tarief. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis. Studenten met OV-kaart reizen gratis met de buurtbus. Houders van een Arriva trajectkaart, de schoolbuskaart, stad- streekstamkaart, sterabonnement of OV-chipkaart moeten gewoon een kaartje kopen.