Eten en drinken

TAALKEUZE: NL | DE | EN

Culinair genieten op DRU Industriepark

Bij een gezellig dagje uit op DRU Industriepark hoort ook lekker eten en drinken. Wat te denken van een lekkere kop koffie, een lunch of een heerlijk diner? Daarvoor hoef je het terrein niet af. Zomers is het goed toeven op de terrassen van de DRU Cultuurfabriek. Terwijl je geniet van het uitzicht over de oude IJssel, vermaken de kinderen zich op de waterspeelplaats. ‘s Winters is het goed toeven in het sfeervolle Grand café Het Schaftlokaal.

Grand café Het Schaftlokaal

Grand café Het Schaftlokaal is het smeltpunt van sfeer en smaak. Waar goed eten en drinken de gewoonste zaak van de wereld is en waar alle gerechten geserveerd worden in de wereldberoemde geëmailleerde DRU pannen. Zij hebben een lunchkaart, dinerkaart en een kinderkaart. De menu’s worden ieder seizoen aangepast. Vraag ook eens naar de speciale arrangementen: hapje cultuur en kinderfilmmenu. Tijdens de openingstijden van Het Schaftlokaal kun je rechtstreeks een tafel, menu of arrangement reserveren via (0315) 820 201.

Grand café Het Schaftlokaal in gevestigd in het Portiersgebouw en is onderdeel van DRU Cultuurfabriek.

In de zomer wordt er ijs geschept!

In Het IJslokaal (Portiersloge in het Portiersgebouw) zijn in de zomer diverse smaken ambachtelijk schepijs verkrijgbaar. Het fraaie terras aan de voorzijde biedt volop plaats voor ijsliefhebbers. Er wordt samengewerkt met ’t Kempke IJsspecialiteiten uit Terborg. Het melkveebedrijf voert, verzorgt en melkt koeien 365 dagen per jaar waardoor de beste kwaliteit melk voor het lekkerste ijs verkregen wordt.