nieuws

De zomerprogrammering op het DRU Industriepark lees meer

60
Horeca arbeiders gezocht
15.11.2019

Wij kunnen niet zonder onze horeca arbeiders! Vind jij de DRU ook zo'n fijne plek? En ben jij uit het juiste hout gesneden? Laten we dan kennismaken..

Op de plek waar vroeger de DRU ijzergieterij het kloppend hart van de Achterhoekse industriële bedrijvigheid vormde, is een uniek gebied ontwikkeld. Het bruist hier van de activiteiten en evenementen: een bezoek aan het theater of de popzaal, een historische wandeling over het terrein, een boottocht over de Oude IJssel, een bezoek aan het innovatiecentrum, tot een beurs of een festival.

Om al onze gasten een warm welkom te bieden zijn wij op zoek naar medewerkers in de bediening.

In de rol van Medewerker Bediening ben jij verantwoordelijk voor het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten als ze vragen hebben omtrent de kaart. Maar natuurlijk zorg je er bovenal voor dat de gast zich thuis voelt. De DRU is een bijzondere plek. Daarom waarderen we onze collega's ook op een bijzondere manier en ontvang je in de nachtelijke uren extra salaris.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Solliciteer dan meteen en verstuur je korte motivatie en cv naar monique.spijker@dru-industriepark.nl