nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
Theaterprogramma bekend
29.07.2020

Het nieuwe theaterseizoen biedt een uitgebalanceerd programma, met onder anderen Youp van 't Hek, Firma Weijland en Martijn Kardol.

Voor alle voorstellingen hebben wij de nodige maatregelen getroffen om een veilige omgeving te creëren voor bezoekers, artiesten, personeel en vrijwilligers.

Het najaarsprogramma gaat op 25 september van start met Let’s make comedy. Stand-up comedy, cabaret, spoken word of kleinkunst: in deze halve finale stemt het publiek samen met de deskundigen wie er doorgaan naar de finale.

Een dag later, dus op 26 september, staat  Irene van der Aart op de planken. Zij is cabaretier, actrice, zangeres en columnist van dagblad De Gelderlander, waarin ze schrijft over haar leven als westerse op een Achterhoekse boerderij.

De grootste naam in de programmaring is Youp van ’t Hek. Op zaterdag 10 oktober doet hij een try-out van zijn oudejaarsconference ‘Korrel zout’. Een conference zonder kapje voor de mond waar keihard om gelachen mag worden. Deze try-out is inmiddels uitverkocht.

Zondag 11 oktober (11.00 uur) is er de jeugdvoorstelling van Meneer Monster over de mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept, naar het populaire gelijknamige kinderboek.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld. Op vrijdag 30 oktober brengen zij een mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten

Zondag 1 november staat zangeres Esther Groenenberg met haar band tweemaal op de bühne (14.00 en 16.00 uur).

Van 12 tot en met 15 november treedt Firma Weijland zes keer op met de voorstelling ‘De MachineMan’. “De MachineMan löt snorren krullen en de harten wat harder bonksen", aldus de uit Ulft afkomstige Jack Weijkamp van Firma Weijland.

De Rattenvanger is een jeugdvoorstelling op zondag 22 november. Een spannend muzikaal sprookje over moed en verleiding.

Cabaretier Martijn Kardol brengt op 28 november de voorstelling ‘Welkom’. Hierin maakt hij contact met de wereld en de mensen om hen heen. Of doet daar in elk geval een poging toe (foto: Pim Hendriksen).

Voor de kleintjes is er op zondag 29 november Aadje Piraatje die Sinterklaasfeest viert.

Op zondagmiddag 6 december brengen mezzosopraan Janneke Schaareman en de vier professionele trombonisten van het Nederlands Trombonekwartet een concert met een aantal beroemde aria’s en andere liederen.

 

Meer informatie en kaartverkoop via de agenda. Kaartverkoop gaat ook via deze website. Tickets zijn tevens te koop via 0315-200150, of in het DRU Inspiratiepunt aan de Hutteweg 24 in Ulft.