Ondernemen

TAALKEUZE: NL | DE | EN

Ondernemen in een inspirerende omgeving

DRU Industriepark biedt diverse mogelijkheden voor ondernemers. In diverse gebouwen op het terrein zijn ondernemers gevestigd. Ook is er voldoende ruimte voor nieuwe ondernemers.  Als ondernemer profiteer je van de vele voorzieningen: voldoende vergaderruimtes, een Grand Café voor zakelijke lunches of diners en voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is DRU Industriepark natuurlijk ook een geweldig mooie plek om klanten te ontvangen. Ondernemen in een inspirerende omgeving!

Wonen en werken

Ben je op zoek naar de ideale balans tussen wonen en werken? In de Badkuipenfabriek zijn nog enkele woon-werklofts te koop. Wonen en werken in een mooi stuk industrieel erfgoed. De woon-werklofts worden casco opgeleverd, zodat je de woning helemaal naar eigen wens in kunt delen. Interesse in een woon-werkloft? Neem dan contact op met eigenaar BOEi.

Ondernemersfabriek

Woningbouwcorporatie Wonion is gevestigd in het Beltmancomplex. Een deel van het pand wordt verhuurd aan verschillende ondernemers. Dit noemen zij De Ondernemersfabriek. Er zijn verschillende groottes kantoorruimte te huur en je maakt gebruik van vele gezamenlijke faciliteiten. Meer weten? Neem dan contact op met Wonion over de mogelijkheden.

In de Ondernemersfabriek is momenteel Vluchtelingenwerk Oost Achterhoek gevestigd. VluchtelingenWerk Oost Nederland behartigt de belangen van en ondersteunt vluchtelingen en andere nieuwkomers in de provincies Gelderland en Overijssel.  In Oude IJsselstreek zijn de werkzaamheden vooral gericht  op ondersteuning bij integratie en participatie. Kortom het wegwijs maken van vluchtelingen en andere nieuwkomers in de lokale samenleving. Cliënten worden in de eerste periode intensief begeleid door onze vrijwilligers, van wie zij hulp krijgen bij allerlei praktische regelzaken op het gebied van huisvesting, scholing, werkgelegenheid en financiën. In de Ondernemersfabriek houden zij twee keer per week spreekuur en bieden aatschappelijke en juridische ondersteuning aan vluchtelingen.

Spreekuurtijden

Elke maandag en donderdag is er spreekuur van 11.00 tot 14.00 uur.

Contactgegevens

e: oudeijsselstreek@vwon.nl t: 026-3838942
 www.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland