Wonen

TAALKEUZE: NL | DE | EN

Wonen in een bruisende omgeving

DRU Industriepark is een bijzonder gebied om te wonen, te werken en te recreëren. Er zijn veel voorzieningen aanwezig zoals een bibliotheek, galerie, poppodium, restaurant, ontmoetingsplek voor bedrijfsleven en onderwijs. Ook worden met regelmaat leuke evenementen georganiseerd. Wonen op het DRU Industriepark betekent ook wonen in een natuurlijke woonomgeving. Het DRU Industriepark is gelegen tussen het buitengebied en het centrum van Ulft en aan de rand van de rivier de Oude IJssel. Een prachtig gebied om te wandelen, te fietsen of met een bootje het water op te gaan. Al met al een prima plek om te wonen!

Koopwoningen

In het Beltmancomplex zijn nog een aantal unieke woon-werklofts te koop. Wonen en werken zijn prima te combineren op deze inspirerende plek. Interesse in een woon-werkloft? Neem dan contact op met eigenaar BOEi.

Huurwoningen

In het Beltmancomplex zijn 15 huurwoningen gerealiseerd. Interesse in een huurwoning op DRU Industriepark? Neem dan contact op met woningbouwcorporatie Wonion.

Nieuwbouwwoningen DRU-Laan

Aan de DRU-Laan zijn 32 energienota loze woningen gebouwd. Deze all-electric woningen zijn zo gebouwd dat energieverbruik en de opwek van energie in evenwicht is. Er zijn 8 maisonnettes, 4 levensloopbestendige woningen (geschikt voor rolstoelgebruik) en 20 gezinswoningen gerealiseerd. Voor meer informatie over dit project kun je contact opnemen met woningbouwcorporatie Wonion.