TAALKEUZE: NL | DE | EN

IJzersterke locatie voor uw bedrijfsevent of congres

Ook zakelijk heeft DRU Industriepark veel te bieden. Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw bedrijfsevent of congres tot in de puntjes te verzorgen. Van catering tot techniek en van styling tot parkeren. Of het nu gaat om een workshop, een seminar, een product- of bedrijfspresentatie, een meerdaags congres of een bedrijfsfeest, onze locaties bieden verschillende mogelijkheden.

Catering

Grand café Het Schaftlokaal verzorgt de catering voor de verschillende locaties op DRU Industriepark. Wij zorgen ervoor dat uw catering op en top wordt geregeld en wij denken graag met u mee over de culinaire invulling van uw zakelijke event. De SSP-HAL beschikt over een eigen bar/horecagedeelte dat gebruikt kan worden tijdens een event.

Programmering

Wilt u entertainment tijdens uw event? Onze programmeurs adviseren u graag bij uw keuze voor entertainment en nemen u graag het onderhandelen en/of boeken uit handen.

Evenementenlocaties

Wij beschikken over diverse evenementenlocaties voor zakelijke doeleinden. Van intieme vergaderruimtes tot een conferentiezaal en van theaterzaal tot evenementenhal. De evenementenlocaties in de DRU Cultuurfabriek zijn technisch zeer professioneel ingericht en het techniekteam vertaalt al uw wensen graag naar de praktijk. De SSP-HAL kan helemaal naar uw wensen ingericht worden en biedt een breed scala aan ondersteunende diensten. Ook op het buitenterrein en het aangrenzende terrein DRU Park is veel mogelijk.

Styling

Om uw concept tot realisatie te brengen, adviseren en ondersteunen wij u graag op het gebied van inrichting en styling van de door u gekozen locatie.

Parkeren

Rondom onze evenementenlocaties zijn 1250 parkeerplaatsen aanwezig waar u en uw gasten en zakelijke relaties gratis gebruik van kunnen maken.

Beveiliging

Wij bieden de mogelijkheid tot het beveiligen van uw event zodat uw gasten en zakelijke relaties zich op ieder moment veilig en vertrouwd voelen

Verkoop (online) tickets

Voor het (online) verkopen van tickets voor uw zakelijke event kan gebruik gemaakt worden van ticketsystemen van diverse locaties op DRU Industriepark. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten.