nieuws

Bestel alvast je kerstdiner voor een stressloze en fantastische Kerst! lees meer

60
Aanstaande zaterdag: de beste rock tribute’s van dit moment
16.12.2019

THE ULTIMATE GUNS N ROSES TRIBUTE The world's most dangerous Guns n' Roses Tribute. Geen bar-bandje die de “liedjes” zomaar even speelt… Nee THE REAL DEAL. Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash… Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originelen gitaren, versterkers backdrops en kleding. Alles tot in het kleinste detail uitgezocht en met volle overgave gespeeld.

POWERSLAVE is bij het ontstaan in 1997 Nederlands eerste Iron Maiden tribute. Na de oprichting is het alleen maar bergopwaarts gegaan met de band. Een live optreden is dan ook een ware Iron Maiden ervaring, met alle showelementen die bij Iron Maiden horen. Als deze geoliede machine op gang komt is er werkelijk geen stoppen meer aan, met klassiekers als: The Number Of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear Of The Dark, en nog vele anderen gaat het dak eraf.

KISSterious is de #1 KISS-tribute van de Benelux,  alle KISS classics in full regalia en met alle special effectsen personal acts die je verwacht! Elke show van KISSTERIOUS is een rock ‘n rollparty. De setlistis gevuld met klassiekers als Detroit Rock City, Deuce, I Love It Loud en natuurlijk all-time favorites Sure Know Something en I Was Made ForLovin’ You.

Klik hier voor meer informatie.