nieuws

Maestro Afvalrace brengt muzikale strijd naar Gemeinte EMOJI lees meer

60
Vrienden van de DRU

Word Vriend van het DRU Industriepark!

Onze Vrienden ondersteunen niet alleen het culturele aanbod van het park, maar genieten ook van een scala aan fantastische voordelen.

VOORDELEN DIE JE NIET WILT MISSEN

Als Vriend van het DRU Industriepark ontvang je als eerste onze gloednieuwe theaterbrochure voor het komende seizoen - een primeur voordat deze bij het grote publiek belandt. Maar dat is nog niet alles. Jij hebt ook als eerste toegang tot de exclusieve kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Een week lang kun je als Vriend je tickets bemachtigen voordat anderen dat kunnen.

Maar er is meer! We willen onze waardering voor jouw vriendschap tonen door het hele jaar door contact met je te houden. Verwacht leuke acties en gezellige specials tijdens het seizoen, ook voor het DRU poppodium en DRU filmhuis.

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Om het nieuwe theaterseizoen feestelijk in te luiden, nodigen we onze Vrienden uit voor een bijzondere avond. Geniet van een kopje koffie en neem vervolgens een kijkje achter de schermen tijdens een exclusieve rondleiding door zowel de theaterzaal als de popzaal. We sluiten de avond af met een drankje in grand café Het Schaftlokaal.

Maar dat is nog niet alles! We willen onze vriendschap extra benadrukken door je te verrassen met kortingen op onze zomerprogrammering, korting op bijvoorbeeld een paasbrunch en moederdag high tea. Er is altijd wat te beleven op het DRU Industriepark, en we willen dat jij volop meegeniet.

LID WORDEN VAN ONZE VRIENDENGROEP

Dit alles en meer krijg je voor slechts €30 per jaar. Wil je deel uitmaken van onze Vriendengroep en genieten van deze geweldige voordelen? Neem contact op met Sanne van Koot via sanne.vankoot@dru-industriepark.nl of bel naar 0315-200150 om je aan te melden of voor meer informatie.

Word vandaag nog een Vriend van het DRU Industriepark en maak deel uit van een culturele community die het verschil maakt!