nieuws

Volgende editie VroegZat op 7 september lees meer

60
Vrienden van de DRU

Word Vriend van het DRU Industriepark!

Onze Vrienden ondersteunen niet alleen het culturele aanbod van het park, maar genieten ook van een scala aan fantastische voordelen.

VOORDELEN DIE JE NIET WILT MISSEN

Als Vriend van het DRU Industriepark ontvang je als eerste onze gloednieuwe theaterbrochure voor het komende seizoen - een primeur voordat deze bij het grote publiek belandt. Maar dat is nog niet alles. Jij hebt ook als eerste toegang tot de exclusieve kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Als Vriend kun je je tickets bemachtigen voordat anderen dat kunnen.

Maar er is meer! We willen onze waardering voor jouw vriendschap tonen door het hele jaar door contact met je te houden. Verwacht leuke acties en gezellige specials tijdens het seizoen, ook voor het DRU poppodium en DRU filmhuis.

GRATIS TOEGANG TOT DE PREVIEW AVOND OP 9 SEPTEMBER

Op maandag 9 september staan de deuren van de theaterzaal wagenwijd open voor onze preview avond. Diverse artiesten van het komende seizoen zullen een preview geven van hun show aangevuld met persoonlijke filmpjes van andere artiesten. Een heerlijke avond voor een kijkje in de nieuwe programmering. Vrienden van de DRU krijgen van ons twee gratis tickets toegestuurd.

WAAROM WORD JE VRIEND?

Vriend van de DRU word je omdat je hart hebt voor cultuur, je gek bent op het erfgoed of gewoon trots op het bijzondere complex dat de DRU ondertussen is geworden in Ulft. Met de opbrengsten draag je rechtstreeks bij aan cultuur voor de jeugd. Met jullie bijdrage willen we zoveel mogelijk groep 8 musicals van de basisscholen uit de gemeente Oude IJsselstreek laten plaats vinden op de planken van onze theaterzaal. Wij denken dat dit de profesionaliteit en gewichtigheid van een groep 8 musical een boost kan geven en dus de kinderen zelf. 

LID WORDEN VAN ONZE VRIENDENGROEP

Dit alles en meer krijg je voor slechts €30 per jaar. Wil je deel uitmaken van onze Vriendengroep en genieten van deze geweldige voordelen? Koop je Vriendenticket via deze link en we verwelkomen je graag! Vragen en/of opmerkingen over de DRU Vrienden? Neem gerust contact op met Sanne van Koot via 0315-200150 of sanne.vankoot@dru-industriepark.nl

Word vandaag nog een Vriend van het DRU Industriepark en maak deel uit van een culturele community die het verschil maakt!