nieuws

Doe mee met de DRU Domino Challenge! lees meer

60
Dumbo
16.03.2020

De avonturenfilm ‘Dumbo’ uit 2019 is op woensdag 18 maart om 15.00 uur te zien in het filmhuis in het Portiersgebouw.
De film is Nederlands gesproken en kaarten koop je via deze link.

Dumbo, geregisseerd door Tim Burton, is een live-action remake van de Disneyklassieker uit 1941. Het is geen kopie, want het verhaal is een nieuw jasje gestoken. Naast de olifant Dumbo komen de acteurs Colin Farrell en Danny DeVito in actie.

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen, besluiten de ondernemer V.A. Vandevere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken…