nieuws

Marij laat zich graag verrassen door het onvoorspelbare lees meer

60
Michelle David & The Gospel Sessions: live sensatie
18.11.2020

Nieuw in onze programmering: Michelle David & The Gospel Sessions!

De formatie heeft een goed jaar achter de rug. Na het uitbrengen van hun album, ‘The Gospel Sessions Vol. 3', die genomineerd werd voor een Edison Award, zijn ze gekozen tot album van de maand door de Franse radio FIP, verschenen ze zowel op de Duitse nationale tv als op de Nederlandse nationale tv en zijn ze uitgenodigd om op te treden voor de Koning en Koningin tijdens Bevrijdingsdag.
Iedereen die The Gospel Sessions, met oerkracht Michelle David als stralend middelpunt, ooit live heeft ervaren weet dat je niet in een hogere macht hoeft te geloven om in de ban te komen van deze live sensatie. Zien is geloven! En dat kan op 6 maart 2021 in ons theater! Klik hier voor kaarten.