nieuws

Ode aan de DRU in drive-thru lees meer

60
DRU Industriepark in filmpje voor ministerie
19.02.2021

De 8RHK ambassadeurs kwamen onlangs ruimschoots aan bod met hun unieke manier van samenwerken tijdens het Festival van het bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Mirjam Koster, lid van de Achterhoek Board, vertelt in een video hoe wij in de Achterhoek onze krachten bundelen. Ondernemers, maatschappelijk organisaties en overheden werken samen aan een sterke regio, met ruimte voor innovatie en groei in kwaliteit. "Wij staan voor een open vorm van samenwerking die niet door specifieke grenzen bepaald wordt. Dat alles volgens onze Visie2030 en in samenspraak met de Achterhoek Raad."

De video is opgenomen op het DRU Industriepark, de plek waar de Achterhoek Raad vergadert.