Verwen mama's met een brunch op Moederdag
21.04.2021

Moederdag vier je samen met grand café Het Schaftlokaal. Een heerlijke uitgebreide brunch met vele hartige en zoete lekkernijen. Je kunt er voor kiezen om deze brunch als picknick mee te nemen in combinatie met een wandeltocht van 6 of 10 kilometer of je neemt hem mee in de to-go versie om er thuis van te genieten of je reserveert de moederdagbrunch in combinatie met een tafeltje op ons terras (mits de horeca vóór 9 mei open mag).

Kosten voor alle drie de versies zijn 22 euro per persoon. Voor kinderen is er geen aangepaste prijs, zij kunnen met de ouders mee-eten, of bestel voor twee kinderen één brunch. Dieetwensen en andere bijzonderheden kun je vooraf doorgeven.

Bestellen kan uiterlijk tot en met donderdag 6 mei op de website van Het Schaftlokaal. De picknickbrunch en to-go brunch kunnen worden opgehaald op zondag 9 mei tussen 10.00 en 14.00 uur in Het Schaftlokaal.
De moederdagbrunch met tafeltje op ons terras kan worden gereserveerd op zondag 9 mei tussen 10.00 en 13.00 uur.

Wat zit er in het brunchpakket

 • Aspergesoepje
 • Pasteitje met champignonragout
 • Vitello tonato met tonijnmayonaise, rucola, kappertjes en rode ui
 • Mini-broodje eiersalade
 • Mini-broodje gerookte zalm
 • Meloen met gerookte ham
 • Diverse zoete lekkernijen
 • Luxe fruitsoorten vol vitamines
 • Loeilekkerrrrr boerderij-ijs
 • Kleine panna cotta met fruit
 • Echte Achterhoekse appelsap