#RegiOdesGLD
12.05.2021

In RegiOdes aan Gelderland brengen jonge makers de identiteit van de Gelderse regio’s in vijf audiovisuele kunstwerken tot leven. Muzikanten, dansers, spoken word en hiphopartiesten, filmmakers en producers werkten onder begeleiding samen aan een ode aan hun regio.
Het resultaat? Vijf bijzondere video’s waarin de diverse natuur en cultuur van de regio’s Achterhoek, Arnhem-Nijmegen, Rivierenland, Stedendriehoek en Veluwe centraal staan.
Een team van jonge makers, te weten Jesse Klein Entink, Oscar Buijnink, Pepijn Willemsen, Rosalie de Graaf, Tim Heijnens, Amaro Borges en Sem Leuven is onder begeleiding van Erik Ramaker van DRU Poppodiu bezig met het maken van een Achterhoekse RegiOde.
Op woensdag 19 mei worden de vijf RegiOdes aan Gelderland gelanceerd.
RegiOdes is onderdeel van Gelderland Talent Stage.
#RegiOdesGLD
@provinciegelderland
@cultuuroost Minder