nieuws

Naam voor nieuwe weg van rotonde naar DRU bepaal jij! lees meer

60
Trombonekwartet in het Ouhrlokaal
18.11.2021
Mozart, Weill, Debussy, Bizet - het wordt smullen voor liefhebbers van klassieke muziek. Op zondag 28 november brengen mezzosopraan Janneke Schaareman en de trombonisten van het Nederlands Trombone Kwartet een aantal beroemde arias en liederen ten gehore in het prachtige Ouhrlokaal.

Janneke Schaareman studeerde aan het ArtEZ-conservatorium van Arnhem. Ze soleerde in opera’s als Carmen, Die Zauberflöte, Orfeo ed Euridice en Dido & Aeneas. In 2021 maakte ze haar debuut in het Concertgebouw als alt soliste in de tweede symfonie van Mahler. Sinds 2013 is ze lid van het huisensemble van Opera Zuid, waar ze in datzelfde jaar haar debuut maakte als Carmen. 

Het Nederlands Trombone Kwartet bestaat uit trombonisten Dick Bolt, Herman Nass, Hugo van der Wedden en Christian Ansink. 

Klik hier voor kaarten en meer info.