Gratis buitenconcert aan het water
26.07.2022

Deze zomer is er op het DRU Industriepark van alles te beleven. Op zaterdag 6 augustus speelt het duo The Stone Souls een gratis buitenconcert bij het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark. The Stone Souls is een muzikale roadtrip langs ruige rotspartijen en stille beekjes. Achter het stuur zitten afwisselend de soulvolle zangeres Lina Kuipers en riffmeester Theodor Versteegen. Je hoort slidegitaren, mariachi-trompetten, filmische passages en openhartige verhalen over buitenbeentjes en dromers. The Stone Souls is een band met twee gezichten: de ene keer een stampende formatie die roots en stonerrock vermengt, de andere keer hoor je Lina en Theodor van hun meest subtiele kant als duo. Waar je ze ook ziet, je krijgt de perfecte dosis van The Stone Souls!  

Tijdens de lockdown liet de band zich vooral van haar kalmere kant zien, in 2022 wordt bij de release van het tweede album Misfits het gaspedaal dieper ingetrapt. De titeltrack verwijst naar de ultieme western roadmovie die Clark Gable en Marilyn Monroe in 1961 maakten. Vanuit de graslanden van Oud-Zevenaar trekt de karavaan van The Stone Souls in 2022 langs de poppodia, festivals, saloons en kerkjes met hun eigen verhaal van vriendschap en verlangen. 

Het concert begint om 20:30 uur bij het Ouhrlokaal op het DRU Industriepark en is vrij te bezoeken.