nieuws

Hans Dulfer afgelast lees meer

60
Nieuw seizoen filmhuis is bekend
12.09.2022

Het nieuwe seizoen van het DRU filmhuis gaat op woensdag 21 september van start met een jeugdfilm en een avondfilm. 

En om dat te vieren, geven wij het tweede filmkaartje cadeau!

Wie een ticket koopt voor de jeugdfilm ‘Félix, op zoek naar de schat van M.’ mag een introducee meenemen de zaal in.

Datzelfde geldt voor de film 'The worst person in the world'. Op vertoon van 1 ticket dus toegang voor 2!.

Het verhaal van de jeugdfilm Félix, op zoek naar de schat van M.: Félix is een knaap van 12 jaar. Zijn vader is een visser, maar twee jaar geleden verdween hij op zee op mysterieuze wijze. Zijn moeder vertrekt nu op een cruiseschip om wat te rusten en te ontspannen. De jongen maakt van haar afwezigheid gebruik om op zoek te gaan naar zijn vader.

De Noorse drama/komedie The worst person in the world gaat over Julie, die tegen de 30 aan loopt en ze ervaart een kleine existentiële crisis. Haar talenten weet ze niet te benutten en haar vriendje Aksel, een succesvolle striptekenaar, wil zich nu al een tijdje settelen. Wanneer ze zichzelf op een feestje uitnodigt, ontmoet Julie de charmante Eivind. Al snel verruilt ze Aksel voor deze nieuwe relatie.

Het najaarsprogramma van DRU filmhuis:

De jeugdfilms beginnen op woensdagen om 15.00 uur en de avondfilms om 20.00 uur.

Kaarten koop je via deze link.